27 Kasım 2011 Pazar

KOCAMIN AYAKKABILARINI ÇÖPE ATTIM

Evet yanlış okumadınız.Kocamın yesyeni üstelik te çok sevdiği ayakkabılarını çöpe attım.Aslında kar botlarını da atacaktım ama onu hem daha hızlı farkeder hem de bir daha ki tartşmamızada birşeyler kalsın.
Aslında herşey çok güzel başladı.Ailece keyifle yemeğimizi yedik.Derken baba kız şakalaşmaya başladılar ,tüm şakalaşmalarının sonunda olduğu gibi sonu kavgayla bitti.ben konuya nasıl dahil oldun işte orasını hiç hatırlamıyorum ama bizim cankuş (şuan itibarıyle deve kuşu)kendisini herzaman olduğu gibi haklı ilan etti.Hırsımı alamadım,hala çok sinirliyim ama en sevdiği ayakkabılarının çöpte olduğunu bilmek biraz olsun içimi ferahlatıyor:)

15 yorum:

  1. Minik'cim güldürdün beni gece gece:) Sanırım eşin bunu öğrenince bir tartışma daha çıkacak ve kar botları da çöpe gidecek:) Alemsin ne diyeyim...
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Yok hayatım,sen merak etme,hem ayakkabıları atarım hem nazımı yaparım:)))

    YanıtlaSil
  3. :)) hırsını alabildiysen ohh iyi yapmışsın.. canına sağlık..

    YanıtlaSil
  4. Nisbeten aldım sayılır:)))

    YanıtlaSil
  5. ilahi minik, çok güldüm... çok... :))))

    yıllar önce bi komşum vardı, her kavgada eşinin bişeylerini atardı pencereden, balkondan... sonra adamcağız gider tek tek toplardı. :)) onu anımsadım şimdi... ve hala gülümsüyorum. :)
    huh!

    YanıtlaSil
  6. Ayyy,yok,siz yanlış anladınız ben sessiz sedasız gidip çöpe attım,neme lazım sokağa atarsam gider alır tekrar kullanır:))))

    YanıtlaSil
  7. :)))
    farkedince ne yapacak bilmem...

    yıllar önce ben eşimin bir kazağını artık modası geçti,yeterince giyildi diye birilerine vermiştim...
    hala kışları "o kazağım olsa,giyerdim şimdi"diye söyler...

    odur budur sormadan elden çıkarmam:)

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Cep Aynası,teamülen yaptım:))))Bilerek isteyerek bizzat kendi rızamla ayakkıbıları çöpe attım ve inanın hiç pişman değilim:))Bu arada hala farketmedi,bizim cankuşun benimle yarışır sayıda ayakkabısı vardı iyi oldu şimdi benden bir eksik:))))

    YanıtlaSil
  9. iyi yapmışsın canım bazaen hak ediyorlar doğrusu..
    Sevgiler.
    Takibindeyim.
    Bende bekleerim.

    YanıtlaSil
  10. Nush ile uslanmayanı etmeli tekbir:)))

    YanıtlaSil
  11. :)))))))) ben kızdığım zaman o ayakkabıları çöpe değil kafasına atarım. :)))))), güldürdün beni minik, ben sadece ayakkabılara acırım onların ne günahı var :))) birine ver bari nasiplensin.
    Neş'e ve huzurla kal, sevgiler
    AYŞENUR

    YanıtlaSil
  12. Ayşenur,kafasına atıarsam kavga uzar ama sevdiği ayakkabıları birtürlü bulamadığını bir düşünsede ne çok içi sızlar.Unutma intikam soğuk yenen bir yemektir:))))

    YanıtlaSil
  13. Yooo.. Ömrüm boyunca hiç yapamadığım bir şey yapmışsın. Hay Allah.. Bir kere deneyip nasıl bir duygu olduğunu öğrensen mi acaba? I-Ih olmaz ya.. yapamam. :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Gülsüm,pek kavgacı bir yapım yok,kavga etmektense sakin sakin konuşmayı tercih edrim ama inan eşim bana baen başka yol bırakmıyor.Bu güne kadarhiç pişman olmadım,denemeni tavsiye edrim:)))

      Sil
  14. Ha birde eşiniz bir dahaki sefere daha dikkatli davranıyor:))))

    YanıtlaSil